joi, 28 mai 2009

Podul greşit din Pipera opreşte trenurile


Deci pe ce lume traim?:))...incredibil."Rasfoind" pe net zilele trecute am gasit o stire care m-a lasat cu bale la gura...si m-am intrebat oare cata prostie exista in tara asta?Oare aici chiar e asa...un fel de lacas sfant al prostiei?In Romania chiar e concentrata majoritatea prostiei din lume:))))).Bun, acum priviti despre ce este vorba:
"Linia ferată Bucureşti-Constanţa va fi închisă în curând două săptămâni, probabil în plin sezon estival. Folosind ruta ocolitoare, prin Chitila, trenurile vor face până la mare cu 40 de minute mai mult. Cauza n-o constituie vreo calamitate naturală, ci un dezastru provocat de mâna omului printr-un proiect uluitor. Astfel, pasajul Pipera-Tunari a fost proiectat fără a se ţine cont de prezenţa pe teren a unei magistrale de cale ferată, de conducte de apă, gaze, reţele de telefonie. Până la urmă conductele Apa Nova şi Distrigaz au fost mutate, costul operaţiunii fiind 4 milioane de euro. Mai greu e cu magistrala feroviară. Doi dintre stâlpii metalici care susţin liniile de înaltă tensiune ale CFR au opt metri, exact cât este şi înălţimea prevăzută a pasajului. Din acest motiv traversele podului nu pot fi montate, aşa că stâlpii CFR trebuie dărâmaţi, iar circulaţia trenurilor va fi oprită cel puţin două săptămâni. În total, devizul s-a umflat cu 5,2 milioane euro şi va fi achitat de cetăţenii plătitori de taxe şi impozite din sectorul 2 şi din Voluntari. Primăria Voluntari promite, fireşte, o anchetă şi dă vina pe Ministerul Integrării Europene, iar Primăria sectorului 2 arată spre Ministerul Locuinţei."
Deci voi ati inteles?=))))...cretinii astia au proiectat un pod fara sa stie ca-l fac pe calea ferata si trenu intra in pod?=)))))...deci cum asa?:))cum se poate asa ceva?Sa faca pod pe sine?Sa se faceeeeee...asa ca stalpii vor fi daramati, oamenii cu banii luati, si politicienii dau vina unu pe altu:)).Nu-i minunata tara in care traim?:)))))deci deja prostia e un brand in romania...si e tare bine vandut=)).Am putea scoate bani din asta...sa vina turisti sa viziteze erorile 'Io-te tati trece trenu prin pod:>'.Nu doar ca e prostia mare, dar Primaria Voluntari da vina pe Ministerul Integrarii Europene, iar primaria sect 2 da vina pe Ministerul Locuintei.Minunaaaaat=)))...vai de plm in ce tara traim:)).Good night kiddiez

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu